САКАМ ДА УЧЕСТВУВАМ СО СВОЈ ДИЗАЈН

Сакам да учествувам со свој дизајн на Своч на кирилица.
Сакам да учествувам со свој дизајн на Своч на кирилица.
Сакам да учествувам со свој дизајн на Своч на кирилица. https://swatchnakirilica.mk
Сакам да учествувам со свој дизајн на Своч на кирилица.
Сакам да учествувам со свој дизајн на Своч на кирилица.
Сакам да учествувам со свој дизајн на Своч на кирилица.
Сакам да учествувам со свој дизајн на Своч на кирилица.
КАКО ДА УЧЕСТВУВАШ СО СВОЈ ДИЗАЈН НА ЧАСОВНИК?
Едноставно, доколку сте уметник, дизајнер или илустратор, најпрво проверете дали имаме активни повици. Доколку нема активни повици запишете се во нашата мејлинг листа со што кога ќе се случи следниот повик ќе добиете покана за учество и насоки за изработка на следниот македонски Swatch.
Регистрирај се
Селектираните кандидати ќе добијат симболична награда и се разбира часовник со новиот дизајн, но и промоција глобално во Swatch групацијата, нашите ВИП клиенти и целата македонска јавност.
Со нетрпение го очекуваме вашиот предлог дизајн за следните часовници од колекцијата. До тогаш инспирирајте се и разгледајте ја приказната на првиот македонски Swatch дизајниран од Зоран Кардула.
Погледни ја галеријата